Vores strategiske alliencer

Microsoft

Microsoft

itSuitsFashion er en certificeret løsning baseret på Microsoft Dynamics NAV, og lever dermed op til de strenge software- og kompatibilitetskrav Microsoft stiller. Herunder også at vi har kunder, som med succes bruger og anbefaler vores software.

Sana Commerce

Sana

Sana leverer en add-on e-handelsløsning til Microsoft Dynamics NAV, for at hjælpe producenter, grossister og detailhandlere med at vokse online. Sana Commerce sørger for, at din ERP-løsning laver real-tidsberegning af online indkøb.

LÆS MERE »

LogoLSiSFEN2

LS Retail

LS Nav er baseret på Microsoft Dynamics NAV, og derved bruger: hovedkontor, back office og POS alle det samme program. Det gør det muligt at spore individuelle transaktioner fra POS til hovedbogen, dette maksimerer værdien for din virksomhed.

LÆS MERE »

Apptitude

Apptitude

Apps4Fashion, der ejes af Apptitude, er et alt-i-et værktøj til iPad og iPhone, der kan bruges som: katalog, lookbook, brochure, visning af stofprøver, lagerstatus og salgsordre værktøj. Apps4Fashion sender ordrer direkte til din ERP, så du altid har opdaterede lageroplysninger.

Delogue

Delogue

Delogue integrerer kommunikation, produktdata og projektledelse i én platform for både leverandører og designere. Delogue kombinerer struktur med intuitiv layout, som hjælper designeren planlægge og udføre design med et par klik. Et perfekt supplement til itSuitsFashion.

Sumatra

Sumatra

Sumatra er et Business Intelligence værktøj, der bruges af virksomheder til at optimere informationssystemet. Dashboards og Key Performance Indikatorer (KPI’er), som er tilgængelige til: PC, tablet og smartphone, hjælper dig med at definere og måle fremskridt for din virksomheds succes. Dataene trækkes direkte fra Microsoft Dynamics NAV-databasen. Hurtig og nem at implementere.

ICS Vertex

ICS vertex

ICS Vertex er leverandør af PICkit, en lagerscanningsløsning og den perfekte logistiske add-on til itSuitsFashion. PICkit hjælper dine lagermedarbejdere med at arbejde betydeligt mere effektiv, hurtigere og mere præcis.