Fordele ved itSuitsFashion

I modebranchen handler det om marginer og en kort vej til markedet: kollektionerne skal være tilgængelige for kunderne så hurtigt og med så lav omkostning som muligt. En god løsning med jævn strøm af information er altafgørende for effektiviteten i virksomheder tilknyttet modebranchen.

Lav data om til forretningsværdi

Forståelse for dine forretningsdata er en vigtig del af at have en succesfuld virksomhed. itSuitsFashion gør dig i stand til at omdanne data til værdi for din virksomhed. Det visualiserer dine processer, giver dig hurtigt indblik i din præstation, og hjælper dig og dine kolleger med at prioritere opgaver.

data

flexibiliteit

Omstillingsparathed og indsigt

Mange virksomheder i modebranchen når et vendepunkt, hvor værktøjerne, der støttede deres virksomhed i vækstfasen begynder at blive en hindring for deres omstillingsparathed. itSuitsFashion er løsningen, der forbinder medarbejdere, processer og systemer, alt fra ét sted.

Mere produktivitet

itSuitsFashion er meget mere end et ERP-system. Dette styringssystem er lavet til at understøtte processerne i modevirksomheder og fungerer problemfrit med mange velkendte Microsoft produkter. Derved kommer du og dine medarbejdere hurtigt i gang med at arbejde med dataene.

productiviteit

samenwerken

Bedre teamwork

Forretningssucces afhænger af, om man kan arbejde med alle former for forskellige oplysninger. Ved at arbejde med itSuitsFashion, har man alle relevante oplysninger ved hånden og kan samarbejde mere effektivt med kolleger, kunder og leverandører.

Sana Commerce

Integration med e-handel: Sana

Hvor vil du gå hen for at tilføje en online salgskanal til din virksomhed? Vil du gå til din ERP-leverandør, der ved alt om din dynamicslogik og teknologi? Eller vil du gå til en web leverandør, der ved alt om websider, design og online betaling? Du bør gøre begge dele. I samarbejde med Sana totalkoncept Group, tilbyder …

LÆS MERE »

LogoLSiSFEN3

Integration med ERP til detail: LS Nav

Leder du efter en end-to-end retail løsning baseret på Microsoft Dynamics NAV? Da LS Nav er bygget på Microsoft Dynamics NAV, så bruger POS, back office og hovedkontor alle det samme program. Dette gør det muligt at spore individuelle transaktioner fra POS til hovedbogen, hvilket maksimerer værdien for din virksomhed…

LÆS MERE »

Vi tilbyder mere

Mangler du funktionalitet?
Eller mangler du en anden brugerflade?
Vi vil gerne drøfte mulighederne.